Известие

Collapse
No announcement yet.

Моля за съвет - нов съм! 147 или GTV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от kachaka Покажи съобщение
    Jvko7777 Сериозно ли говориш??? Ако може някой от София да я погледне? Сега е в автокъщата до Боила-да каже дали да се разкарвам. Човека като всички се кълне че не е карана 3г. и т.н...
    Ами да ти кажа честно, казанчето примерно на антифриза стои като ново, а доста други елементи които ако е на над 150 000км си личи, а тая не е!
    Отделно в клубните ще ти кажат точно на колко е!
    Така че пътувай!
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Бе и да не е 38К пак изглежда супер ама и цената и е доста различна от тия 5К дето викаш, че ги имаш...
      ПС: това за спирачките "брембо" щеше да е смешно ако не беше тъжно...

Comment

• "ПС: това за спирачките "брембо" щеше да е смешно ако не беше тъжно..."
        Какво искаш да кажеш?!

---------- Post added at 10:03 ---------- Previous post was at 10:02 ----------

"CrazyElement" за коя кола става на въпрос?

Comment

• Eто я колата,сигурно от всички 147-ци във България по автосалоните като тази е просто невъзможно да намериш и наистина си заслужава парите,а на всичкото отгоре просто няма какво да влагаш по нея,колегата е вложил достатъчно и колата е във перфектно състояние.

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=58787
          Alfa romeo GTVex
          Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
          Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
          Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Аз лично, като видя някой джамбаз да напише в обявата "уникат" и ми причернява. Кое ли и е уникалното, освен лепенките брембо ?
            Но това все пак не пречи да се прегледа колата и да се прецени дали си заслужава.
            AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
            Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
            sigpic

Comment

• Да, фрази и описания от типа на: TDI, GTD, УНИКАТ!!!, Качваш се и караш! и т.н...

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                Да, фрази и описания от типа на: TDI, GTD, УНИКАТ!!!, Качваш се и караш! и т.н...
                Така е като при мен като купувах ГТВ-то ,казват ми :нов акумулатор и че колата е обслужена...........!?
                Питам какво включва то и продавача ми казва:е точно не мога да ти кажа ,но във сервиза ми взеха 500лв и са ми познати едва ли са ме излъгали,отговярам:теб едва ли защото изобщо колата не е ходила никъде,но мен ме лъжеш..........!?
                След това решаваме да запалим колата и да е пробваме и греда не пали акумулатора паднал,и сега следва най интересното.........:отиваме до бараката (офиса) вземаме друг акумулатор носим го до колата отваряме капака и няма такъв и започна 1 час въртене каде е скапания акумулатор,а беше нов по принцип.
                Такива неща общо взето около автоджамбазите.
                Alfa romeo GTVex
                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Нито съм разбирач,нито имам такива претенции,просто следвам една проста логика,как в немското мобиле и всичките аутоскут алфа 147 2004 1,6тс с такива километри на такава цена просто НЕМА!
                  Не казвам,че колата не е запазена и в добро техническо състояние,това не мога по никакъв начин точно аз да преценя.
                  Нов внос,малко километри,3 години седяла в гараж и цена 1000 евро под първоначалната за кола с тези характеристики спрямо цените в Европа,е май наистина е уникат.
                  Преди време казах на един познат който внася коли,за една определена кола:
                  -Малко сте се поосрали с връщането на километража на тази кола.
                  Той ми отговори:
                  -Ние не сме виновни,хората си го искат,когато дойде някой да купува кола на дадени години иска и да е максимум и на дадени километри,та аз трябва да направя нещо по въпроса за да угодя на клиентите.
                  Винаги когато видя нов внос и малко километри си казвам ,,Има нещо гнило в Дания!"
                  По цял свят се връщат километражите,имаше даже и тема тук във форума.
                  И аз съм на мнение щом гледаш тази кола и си вдигнал и ценовата граница виж колата на Дигиталния,нито го познавам човека,просто има име на маниак тук във форума,налял е доста екстри по колата,двигатела е на 20-тина хиляди след основен ремонт по негово желание а не поради проблем.
                  Абе ти си знаеш най-добре.
                  Успех!
                  Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                  Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                  Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                  Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Километрите могат ли да се проверят дали наистина са реални и къде?

Comment

• Първоначално публикувано от kachaka Покажи съобщение
                      Километрите могат ли да се проверят дали наистина са реални и къде?
                      Ами уш на по-новите коли предполагам 147 е в това число диагностиката показвала истинските км , ама незнам колко е истина и дали и те не могат да се манипулират , по-добре питай някой от форумните сервизи.
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Никой ли от София не може да мине и да я види, да знам дали си заслужава да тръгвам по пътищата?

Comment

• Ако говориш за колата на дигиталния , няма нужда от гледане , тази кола е направена с толкова мерак , а е и бързичка човека е инвестирал много средства в нея, причината за продажбата е , защото иска да си купи 200+ коня количка , ако ги имаш парите я отнасяй, казвам ти по читава 147 няма да намериш .
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank

Comment

• Не ставаше на въпрос за колата на Дигиталния, а за тази:
                            http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...256&f1=details
                            Моля, някой който е от София, да я погледне и каже, дали си заслужава да бия пътя, за да не стане както оня ден, когато ходих до Търново за GTV-то! В обявата пише в коя автокъща е оставена /кв. Горубляне преди 'Боила'/, има и номер за връзка. Ще почерпя!!!
                            Last edited by kachaka; d.m.y г., 15:38.

Comment

• Нали ти писаха колеги че може и да е на тези километри поне някои пластмаси по мотора изглеждат много свежи има хубаво оборудване вътре-дисплеи-аз лично не вярвам на километрите но колата може да е в добро състояние но парите и са много за тази цена може за си вземеш 156 фейслифт с жтс двигател... а за километрите мога да дам пример -мондео 2 тди 2001г на 180 000 мили го вземах на 70 000 го продадох колата беше перфектна със сервизна книжка но като и видеха километрите и всеки се дърпаше а на 70 00 я вземаха бързо..
                              Амбицията е последното убежище на неудачника

Comment

• Първоначално публикувано от r.punto Покажи съобщение
                                ...за тази цена може за си вземеш 156 фейслифт с жтс двигател...
                                Я ги покажи тия фейслифтови 56-ци за по 7 бона..? Или говориш за вътрешен фейс..?

Comment

Working...
                                X